Uw administratie in goede handen bij Maas & van Oss

Van harte welkom op de site van Maas & van Oss, het no nonsense administratiekantoor in Nistelrode. Met als drijvende krachten Peter Maas en Jelle van Oss, bij wie de complete administratie in goede handen is.


Tot het dienstenpakket behoort het compleet verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, fiscale aangiften, prognoses en desgewenst zelfs de complete administratie. Natuurlijk maakt Maas & van Oss hierbij gebruik van alle online-mogelijkheden die op het vlak van boekhouden worden geboden.


Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn bij alle diensten de uitgangspunten waarop Maas & van Oss werkt. En altijd met korte lijnen om zo letterlijk en figuurlijk dichtbij de klant te staan, zodat naar wens invulling wordt gegeven aan de garantie dat de administratie bij Maas & van Oss in goede handen is.

 

NOAB-certificering
Maas & van Oss


NOAB  

Maas & van Oss is aangesloten bij NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. De NOAB-certificatie houdt onder andere in dat de aangesloten kantoren dagelijks al het relevante nieuws ontvangen voor hun klanten betreffende fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving. Klik hier voor de leveringsvoorwaarden.


Maas & van Oss
Twinfield-partner


Twinfield

Maas & van Oss is gecertificeerd Twinfield-partner, waarmee het administratiekantoor is aangesloten bij de grootste organisatie ter wereld als het over online-administraties gaat. Alles over Twinfield treft u aan op www.twinfield.com

Klik hier om in te loggen bij Twinfield


Bas van der Heijden met Den Boekhouder nieuwe vennoot bij Maas & van Oss

Het team van Maas & van Oss is versterkt met Bas van der Heijden, die als vennoot is toegetreden. Met de uitbreiding gaat en staat Maas & van Oss nadrukkelijker dan ooit elke dag opnieuw voor de complete ontzorging van uw administratieve, fiscale en financiële zaken.

In 2015 is Bas van der Heijden gestart met Den Boekhouder Administratie & Advies. Met succes! Van zijn kennis en kunde maken inmiddels vele ondernemers gebruik. Om verdere groei (en bloei) niet in de weg te staan, sluit de geboren en getogen Nistelrodenaar aan bij Maas & van Oss. De komst van Bas van der Heijden voegt extra kracht toe aan Maas & van Oss. Dat betekent dat u als ondernemer een nog hoogwaardigere dienstverlening van ons mag verwachten.
De kunst van intelligent scannen en Elektronische verwerking afschriften

Maas & van Oss is als NOAB-lid en gecertificeerd Twinfield-partner de voorbije jaren in Nistelrode (en omgeving) uitgegroeid tot een erkend adres. Alle actuele ontwikkelingen worden op de voet gevolgd door het team van Maas & van Oss, onder leiding van Peter Maas en Jelle van Oss. Waaronder natuurlijk het digitaliseren van gegevensverwerking.

Peter Maas: “Steeds meer ondernemers schakelen samen met ons over naar het zogeheten intelligent scannen van in- en verkoopfacturen en de elektronische verwerking van bankafschriften. Zo wordt alles digitaal gestuurd, verwerkt en opgeslagen, ook in het kader van de fiscale bewaarplicht van zeven jaar. Geen gedoe meer met stapels mappen. En: kostenbesparend!”

Ondernemers kunnen geheel vrijblijvend kennismaken met de werkwijze, kennis en kunde van de Nistelrodese specialist in administratie, fiscale zaken, tussentijdse cijfers, prognoses en controlling. “Wij heten iedere MKB’er van harte welkom, met alle aandacht voor zijn of haar administratieve vragen. Waarover menig ondernemer zich het hoofd breekt, is voor ons vaak een klein kunstje”, zo stelt Jelle van Oss. “Oftewel, ook wat betreft intelligent scannen en elektronische verwerking van bankafschriften plaatsen we uw administratie graag op een voetstuk.”Alle relevante info
altijd paraat


Maas & van Oss houdt zich continu op de hoogte van alle relevante informatie voor een optimale administratie van uw bedrijf. Belangrijke bronnen voor een altijd parate kennis zijn onder andere de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, de Subsidieshop, Syntens en het (Jong) MKB. U kunt natuurlijk zelf op zoek naar wat van u belang is, al dan niet via onderstaande links. Maar wilt u er zeker van zijn dat u niets ontgaat, klop dan aan bij Maas & van Oss.